hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2011. március 28. hétfő   05:04
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Does It Offend You, Yeah? (Uk), Neo – “The Picture” lemezbemutató és Radio Panic
2011. április 8. 19h, Dürer-kert - Budapest

  Jegyárak: 2900 Ft elővételben, 3500 Ft a koncert napján.
  
  Elektrozúzás a Dürerben!
  
  Tovább folytatódik a tavaszi szezon legnagyobb dobása, a divat világa után a zenében is minőségi, nagyvárosi értékeket szállító Stylewalker csapat Massive névre keresztelt rendezvénysorozata. Ezúttal az elmúlt pár év egyik legfelkapottabb elektro-rock energiabombáját hozza el Budapestre.
  Április 8-án vadiúj nagylemezével érkezik hazánkba napjaink egyik legmenőbb brit elektro-rock csapata, a Does It Offend You, Yeah?, és hogy hazai újdonságból se legyen hiány, ezen a napon mutatja be a Neo is új albumát a táncoslábúaknak, akik a Szikrában a koncertek után a Tesco Disco programjára is pöröghetnek majd, az estet pedig egy régi/új csapat, a Radio Panic vezeti fel.
  Angliát és Amerikát már meghódította a nevét véletlenszerűen az Office sorozat egyik gegjébőlkölcsönző formáció, így épp itt az ideje, hogy a budapesti közönség is megismerje őket. Glastonbury? Coachella? Lollapalooza? Hurricane? A srácok már megjárták az összes jelentős európai és tengerentúli fesztivált, aki pedig valami laza kis elektros lötyögésre számít tőlük, az nagyot téved, a banda ugyanis gyakran szó szerint lebontja maga körül a színpadot. Mindez nem is szorul különösebb magyarázatra, ha megnézzük, hogy a még csupán öt éve létező Does It Offend You, Yeah? turnézott már a Nine Inch Nails-szel, a Prodigy-vel és a Linkin Parkkal is. A zenekar három éve debütált, és első lemezén egyszerre volt jelen a kompromisszummentes hangos elektronika, a zajos gitárok, és az egész produkciót belengő felhőtlen jókedv. A 2008-as bemutatkozó You Have No Idea What You´re Getting Yourself Into-ra keresztelt anyag után március 13-án került a boltokba a folytatás Don´t Say We Didn´t Warn You címmel, melynek friss dalairaelső kézből zúzhatunk majd április 8-án.
  
  A Neo már 1998 óta ontja magából a dalokat hazánk legismertebb elektronikus zenei formációjaként Alakulásuk óta 4 nagylemezt, 2 EP-t, számtalan kislemezt és videot kiadó zenekar tucatnyi slágerrel gazdagította már a magyar dalkincset. Április 4-én pedig már érkezik is a Neo legújabb termése, a The Picture című album. A kiadványt a Serial Killer és a Hiii Train című dalok harangozták be, ötvözvén a himnikus pop, a 80-as évek new wave, az italo disco és a synth popelemeit, mindezt nyakon öntve napjaink legfrissebb hangzásaival. Valami hasonló hibridre tombolhatunk majd a Szikrában is -a megszokott módon, nem akármilyen vizuális körítéssel -ahol természetesen még jó pár új szerzeménnyel ismerkedhetünk meg közelrőlnégy nappal a megjelenés után.
  
  Nyitóbandaként az egykori Panic Radio teljes felforduláson átesett duója melegíti be a terepet. A formáció immár Radio Panic néven lép a poptörténelem jövőbeli dobogójára electropop muzsikájával, és árasztja a népre újjászületett hangzavarát.
  
  A három koncerttel pedig még koránt sem ér véget a buli, ugyanis az est további részében a Tesco Disco szolgáltatja a legütősebb indie-pop-electroclash-new wave-punk-´80s slágereket.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 tom stormy trio    after crying    srecna mladina    gaudi    pannonia allstars ska orchestra    fred durst    milarepa    firkin    aetrigan    cro-mags    septic flesh                meltdown    edguy    nergal    mr. bean    adrian brody    halálos iramban: Ötödik sebesség    vono box    ac/dc    faces of suffering    pszichoszingli    killswitch engane    hitchcock  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!