hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
magazin [háttér]  2010. december 21. kedd   04:41
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Összefog a Tisza, a Senior és a Méta


  A nyolcvanas évek ikonikus szabadidőruha-márkái, a Senior® és Méta® novemberi indulásuk után egy hónappal máris összefogtak a stílus nagy öregjével. 2010. december 7-én együttműködésről állapodott meg a Senior és Méta szabadidőruhák gyártója, a SeMe Original Kft. és a Tisza Cipőket előállító Clash Kft. Első lépésként a Tisza budapesti üzleteinek polcaira kerülnek a Senior és Méta szabadidőruháiból egyes fazonok. Örömmel üdvözöltük a hasonló életérzést sugárzó és értékeket képviselő magyar szabadidőruhák újraélesztését. Azt gondoltuk, hogy márkáink erősítik és kiegészítik egymást- nyilatkozta Vidák László, a Clash Kft. tulajdonosa.
  
  Alig egy hónapja jött ki a hír, hogy a TV Tornás Senior-, és a Skála Coop reklámokból ismert Méta sportruhák újra kaphatóak, a két márka gyártója máris újabb információval szolgál: együttműködésbe kezdenek a hasonló értékeket képviselő Tisza Cipővel. Meglepődve, de örömmel fogadtuk a Tisza megkeresését, mert szeretjük és tiszteljük azt, amik ők csinálnak. A versengés helyett az összefogásban látjuk márkáink sikeres jövőjét. Termékeink kiegészítik egymást, így tetőtől talpig magyar minőségi termékekbe öltözhetnek nem csak a fiatalok, de a nosztalgiát kedvelő idősebbek is- mondta el Belicza Bea, a Senior és a Méta márkákat forgalmazó SeMe Original Kft. képviselője.
  A Tisza 2003-as elindulása óta több megkeresést is kapott különböző termékek forgalmazására, ám eddig elzárkózott a másokkal való együttműködési lehetőségek elől. Működésünk rövid 1 hónapja alatt nagyon sok megkeresés érkezett hozzánk is különböző boltoktól, hogy szívesen értékesítenék ruháinkat- árulta el Belicza Bea. Akárcsak a Tisza eddig, mi sem találtuk az ajánlatot tévő márkákban azt a pluszt, amit a magyar cipők gyártója magáénak tudhat. Nyilvánvaló, hogy a Senior és a Méta ugyanazt az élményt kínálja vásárlóinak ruhában, mint a Tisza cipőben.
  
  A megállapodás első lépéseként a Tisza budapesti üzleteibe került két fazon Senior, és két fazon Méta felső. Terveink szerint hosszú távú együttműködésünket közös marketinggel, rendezvényekkel, kollekciókkal, a közös életérzés hirdetésével szeretnénk megalapozni. Szeretnénk minél több ruházati terméket látni a fogasainkon, minél több vevőt kiszolgálni mind szabadidő-ruházat, mind cipők, illetve kiegészítők tekintetében- számolt be Vidák László.
  
  
  Egy kis márkatörténet
  
  A Seniort előállító Váci Kötöttárugyár 1889-es megalakulása készített Magyarországon ruházati cikkeket. A sikeres és folyamatosan fejlődő üzem 2700 embernek adott munkát, és évente mintegy 6-7 millió konfekcionált terméket állított elő. Nemcsak hazánkban, de a határon túlra is rendszeresen exportálta termékeit: Anglia, Ausztrália, Franciaország, Hollandia, valamint KisÁzsia mellett a környező országok is szerették a Magyarországon előállított, megbízható minőséget. A textilipart sújtó válság miatt a váci gyár termelése elapadt, majd 2000-ben felszámolás alá került.
  
  A Métát 1982-ben Méta International néven a Skála-Coop áruházak saját márkaként teremtették meg: ezeket a termékeket csak áruházláncukban lehetett megvásárolni.
  Sportruházaton kívül konfekciótermékeket, törülközőt, táskákat, sőt kozmetikumokat is gyártottak. A termelés Győr városában zajlott. 1986-ra már több mint 154 ezer terméket értékesítettek évente. A magasabb vásárlóerővel rendelkezőket célozták meg sportruháikkal és az ő sportolási szokásaikhoz terveztek/gyártottak ruhákat és kiegészítőket. A márka az 1980-as években élte fénykorát, aztán az európai textilválság hatására nyomtalanul eltűnt.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 paul gilbert    pygmalion    jennifer garner    music television    borlai gergő    kassák lajos    heaving earth    nightwish    antalgia    yellow spots    rocktusa    the new roses    beyond the black    sunday fury    360° at the rose bowl    paranormal activity 2    anna phoebe    squash bowels    zoolander    leaves eyes    heathen    jeff scott soto    krúbi    bandanas    skip the use  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!