hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2010. július 21. szerda   16:40
nincsen hozzászólás

szerző: Toki
Kommunikációs paradicsommá változtatja a Szigetet a Vodafone
2010. augusztus 11-16. Hajógyári-Sziget - Budapest

  Szigetfone a punk-tól a hip-hop-ig - Sziget InfoSMS a szigetelőknek - percjegy az egy estés koncertezőknek - kártyás fizetés a kényelmes és biztonságos szigetlétre vágyóknak.
  A Fesztivál többszázezer fős, zene- és technológia rajongó (early adopter), kommunikációra éhes közössége elsőként próbálhatja ki a kifejezetten sziget-látogatóknak szánt Szigetfone-t, a hasznos helyszíni információkkal szolgáló ingyenes Sziget InfoSMS-t és a kártyás fizetést is. A minden heti- és napijegyes számára járó Szigetfone készülék és VitaMAX Sziget tarifa nemcsak egyedülállóan alacsony percdíjjal segíti a fesztivál belföldi és külföldi közönségének kommunikációját, hanem küllemében a trendi zenei stílusoknak megfelelően formálható is.

  
  A Vodafone Magyarország a Sziget Fesztivál tiszteletére piacra dobott Szigetfone-ja ideális társ Közép-Európa legnépszerűbb zenei rendezvényének látogatói számára. A strapabíró készülék legfőbb különlegessége azonban a mélyben rejlik: a Szigetfone és Sziget tarifa egyedülállóan kedvezményes telefonálást nyújt a zenerajongók számára. A Szigetfone-osok percenként mindössze 10 Ft-ért hívhatják egymást, illetve küldhetnek üzenetet. Az egyhetes rendezvényt a környező országokból, Németországból, Hollandiából és Angliából is sokan látogatják, ezért a Vodafone róluk sem feledkezett meg: otthon maradt barátaiknak, rokonaiknak 100 Ft-os percdíjon számolhatnak be legfrissebb élményeikről, egy üzenet elküldése pedig csupán 30 Ft-ba kerül számukra.
  A Sziget tarifát nemcsak a látogatók számára találták ki, más Vodafone feltöltőkártyás ügyfelek is igénybe vehetik. A tarifa garantáltan 2010. december 31-ig lesz elérhető, a nemzetközi telefonálás díja pedig augusztus 31-ig marad a különlegesen alacsony 100 Ft-os percdíjon.
  A Szigetfone ráadásul nem is apasztja le túlzott mértékben a fesztiválozók sörözésre és szórakozásra szánt költségvetését: a napijegyesek 4.000, a hetijegyesek pedig mindössze 2.000 Ft ellenében juthatnak hozzá egy 2.000 Ft-tal feltöltött Vodafone 248-os készülékhez, amely különféle kiegészítők segítségével számtalan módon testre szabható. A Sziget tarifa tehát minden tulajdonosának 200 percnyi beszélgetést nyújt fesztiválozó társaival és barátaival, családtagjaival. Az alapkészüléknél többre vágyók 19.900 Ft ellenében a Vodafone 736-ost is választhatják, amely kifinomult dizájnja mellett e-mailezésre is alkalmas, míg a legigényesebbek a Google korszerű operációs rendszerével, az Androiddal rendelkező Vodafone 845-ös készüléket vásárolhatják meg 30.990 Ft-ért.
  
  
  Rock-os Szigetphone testfestett Szigetfone rajongók
  
  Azon fesztiválozók számára is egy különlegességgel készül a Vodafone, akik nem elégednek meg a Vodafone 248-as Szigetfone-juk testreszabásával. Ők punk, rock, hip-hop, afro, disco vagy reggae stílusú testfestést készíttethetnek maguknak a Vodafone standján, ezzel fokozva azonosulásukat kedvenc zenei műfajukkal.
  
  Lakatos Péter, a Vodafone stratégia, kommunikációs és márka vezérigazgató helyettese elmondta: A sziget-látogatók közössége meghaladja egy Pécs méretű város lakosságának létszámát, s egy olyan - egy héten keresztül aktív - szubkultúrát képvisel, amelynek belső kötelékeit még szorosabbra kívánjuk fűzni, építve a közös érdeklődésre, a közös élményekre és a meglévő, vagy újonnan kialakuló baráti társaságokra. A mobil innováció városában a Vodafone a szigetlakók közösségében folyó kommunikációt kívánja erősíteni.
  
  
  Vodafone Sziget InfoSMS Mi újság a szigeten?

  
  A szolgáltatások fejlesztésére és kísérleti bevezetésére szövetkezett legismertebb európai és a legismertebb magyar márka a Sziget látogatóinak mobilinformációs szolgáltatást indít magyar és angol nyelven. A Vodafone jóvoltából ingyenes Sziget InfoSMS révén első kézből értesülhetnek a Szigetfone-osok és a Vodafone ügyfelek is a fellépőkkel kapcsolatos legfontosabb hírekről, az esetleges műsorváltozásokról, a várható időjárásról valamint egyéb, számukra hasznos információkról.
  
  Izgatottan várjuk a Szigetet, ahol a fiatal, a mobilitás és az internet iránt érdeklődő közösség elé tárhatjuk legújabb szolgáltatásainkat. A Szigetfone és Sziget infoSMS mellett a kényelem fokozása érdekében kivisszük a Szigetre a Kávé mobillal szolgáltatásunkat. Ráadásul, míg korábban a mobilfizetési megoldásainkat pl. a népszerű mobilparkolást csak előfizetéses ügyfeleink használhatták, ezek július végétől a feltöltőkártyás telefonnal rendelkezők számára is szabadon elérhetők lesznek. tette hozzá Lakatos Péter.
  
  
  A percjeggyel egy koncert erejéig is megéri kimenni a Szigetre
  
  Az idei évben a Sziget-látogatók két, merőben új, és előremutató fejlesztéssel is találkozhatnak a fesztiválon, melyek olcsóbbá, illetve kényelmesebbé teszik a fesztivállétet. Azon Vodafone-os előfizetők számára, akik csak bizonyos koncerteket akarnak megnézni a Szigeten, örömteli újítás lesz a percalapú mobilfizetéses rendszer. Eszerint a látogató egy központi számra küldött sms-re válaszként kap egy kódot. Erre az azonosító kódra, a Sziget „K” hídi bejáratánál lévő, erre a célra fenntartott konténernél megkapja a napi karszalagot és aktiválják a rendszert. Hogy a sorbanállással ne „ketyegjen” a látogató pénze, a percalapú fizetéses rendszert igénybe vevők számára ún. „expressz kaput” állítanak fel a szervezők. A látogató addig marad a fesztivál területén, míg kedvenc programjait megnézi, majd a távozáskor a kijáratnál állítják le a rendszert. A mobil parkoláshoz hasonló szisztéma bevezetésével tovább bővítették a szervezők a jegykedvezmények körét.
  
  Mint ismeretes, csoportos diákjeggyel akár féláron is be lehet jutni a Szigetre illetve este 11-után már 50%-kal olcsóbb a Sziget napijegy. A percalapú mobil fizetéses rendszert felhasználóknak csúcsidőben, azaz 18-23 óra között 70, egyéb időszakokban pedig 35 Ft-ot kell fizetniük percenként. Azoknak sem kell félniük, akik a Sziget hangulatától elvarázsolódva az eredetileg tervezettnél sokkal tovább maradnak: a 12000 Ft-os határ elérésekor - egy 1500 Ft-os kényelmi díj felszámítása mellett - leáll a számláló, a percjegy innentől kezdve normál napijegyként üzemel tovább.
  
  
  Szigetelés készpénzfizetés nélkül
  
  További újítás a kártyás fizetéses rendszer. Eszerint egy ingyen kapott kártyára a fesztivál területén több ponton lehet pénzt feltölteni, mellyel egyszerűbbé válik a vásárlás. A Sziget VIP részlegében kizárólag csak kártyával lehet majd vásárolni, s egyelőre a többi vendéglátó egységben választható ez a lehetőség. Mint ahogy Gerendai Károly, a Sziget főszervezője elmondta: Ezzel a szisztémával még komfortosabbá válhatnak a fesztiválok, kevesebbet kell sorban állnia a vendégeknek, nem kell a visszajáró pénzzel húzni az időt.” A regisztrált kártyatulajdonosok a kártya esetleges elvesztéskor azt letilthatják, illetve a kártyán maradt pénzt a fesztivál végeztével a feltöltő pontokon vissza lehet váltani.


Kulcsszavak:
  sziget     vodafone 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Sziget

 kapcsolódó előadók: 

Sziget Band

 kapcsolódó cikkek: 

Rockmaraton 2024

A Szigeten is fellép a Destroy Boys, új kislemezük a Shadow (I’m Breaking Down)

A Sziget Fesztiválra is be lehet kerülni a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatóról

A Szigetelő Fesztivál segíti a bajba jutott Trafo Clubot

iLAND - a progresszív zenei sziget
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Különleges játékélményt nyújt az autista gyerekeknek a Hot Wheels® új kisautója
Erdős Virág, Háy János, Krusovszky Dénes, Puzsér Róbert, Szentesi Éva és Vecsei H. Miklós májusban a Tavaszi Margón
7. DADABÁNYA Underground Művészeti Fesztivál
”Egy újabb kiemelkedő fejezet kezdődik a Budapest Park történetében” - látványos fejlesztésekkel indul a tizenharmadik évad
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
 kiemelt 
Palaye Royale a Barba Negrában!
  
2024

Rockmaraton 2024
Vonósnégyesre átdolgozott heavy metal himnuszokkal érkezik Anneke van Giersbergen
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 the safety fire    lunarsea    rio    hipno5e    civet    mechanical sound empire    tátrai band    natalie portman    heidenfest 2010    angelina jolie    paddy and the rats    justin sullivan    jucifer    csempészek    a hobbit    moneyball    danko jones    deep inside    disney    blur    ramones    a dog called ego    radiohead    deals death    golden globe  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!