hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2009. december 23. szerda   16:53
nincsen hozzászólás

szerző: Showtime
Chris Rea - Still So Far To Go... Tour Papp László Budapest Sportarénában
2010. február 4. 19:30., Papp László Budapest Sportaréna

  Február elején hazánkba látogat Chris Rea, az olyan mérföldköveket jelentő lemezek gazdája, mint az 1989-es The Road To Hell , vagy az 1991-es Auberge. Az olasz származású zenész mindkét lemeze elsőként debütált anno a Nagy-Brittaniában és azóta is megkérdőjelezhetetlen népszerűségnek örvendenek világszerte. A több, mint 30 millió eladott lemezt jegyző előadó egy vadonat új számmal jelentkezik 2009 szeptemberében. A csak digitálisan és bakelit lemezen megjelenő Come So Far, Yet Still So Far To Go nem csak egy hamarosan megjelenő dupla cd-s válogatáslemez nevét, hanem egy teljes turné nevét is adja.
  
  A válogatáslemez Middlesbrough egyik leghíresebb szülöttének eddigi életművén vezeti majd végig a hallgatót, a kezdetektől egészen máig. A kiadvány nem kizárólag a hanganyag miatt lesz különleges, hanem azért is, mert Chris Rea saját kezűleg készített festményei is megjelennek majd a borítóban. A már említett címadó dal mellett 2009 decemberében még egy új balladával, a Valenitno-val is készül az énekes. Mivel egyre több friss számmal jelentkezik az angol művész végre új stúdióalbummal is megörvendezteti rajongóit, melynek felvételei 2010-ben kezdődnek.
  
  Hogy pontosan milyen anyaggal készül majd most Chris azt nem tudhatjuk, de valószínűleg azon az úton megy majd tovább, amit 2001-es hasnyálmirigy-gyulladásából való felépülése után kijelölt magának. Miután túlélte azt a roppant rizikós műtét, ahol ugyanannyi esély volt túlélésére, mint a sikertelen kimenetelre, az angol zenész elhatározta, hogy visszatér blues gyökereihez. Ez az elhatározás teljesen új irányba terelte a zenei világát. A 2005-ös Blue Guitars például egy 11 cd-s csomag, melyen 137 blues hatású dal található, amiket a művész mindössze 18 hónap alatt rögzített. A lemezborítók csak úgy, mint a legújabb válogatásán, saját festményei alapján készültek. A 2001 és 2005 között született lemezei szintén egy ősibb blues világot idéznek, úgy mint a 2002-es Dancing Down The Stony Road , a 2003-as Hofner Blue Notes, vagy a 2004-es The Blue Jukebox.
  
  A 2005-ös Blue Guitars után Chris Rea ismét szünetet tartott. 2008-ban azonban újra visszatért egy több cd-s, 38 dalt tartalmazó albummal, ami a The Return Of The Fabulous Hofner Blue Notes címet viselte.
  Az azóta is töretlenül alkotó angol muzsikus most számot vet eddigi életművével, amit a Rea rajongók egy hamarosan megjelenő válogatáslemezen, valamint az erre felépített koncertek programján keresztül élhetnek át. A budapesti koncerten tehát az összes Chris Rea klasszikus felcsendül majd, valamint egy-két eddig még élőben soha nem hallott számot is élvezhetünk. A kétségtelenül rendhagyó itthoni koncert minden Chris Rea zenéjét szerető embernek kihagyhatatlan program lesz.
  
  Általános információk:
  
  Megközelítés
  A Papp László Budapest Sportaréna a főváros egyik legforgalmasabb csomópontjában található, huszonöt percre van a Ferihegyi repülőtértől és kétpercnyire a Stadionok metrómegállótól. Megközelíthető 30-as és 95-ös busszal, vagy 75-ös és 80-as trolival, 1-es villamossal, valamint gépkocsival (1160 férőhely áll a fedett, őrzött parkolóban az idelátogatók rendelkezésére) Az épületbe a Kerepesi út, illetve a Hungária körút felől, és a parkolóházból, a feljáratokon keresztül lehet bejutni.
  
  Parkolás
  Parkolási lehetőség az Aréna mélygarázsában, 1000 forintos áron, illetve a környező utcákban.
  
  Ruhatár
  Az Arénában korlátozottan áll rendelkezésre ruhatár. Lehetőségek szerint hagyják a nagyobb méretű táskákat, kabátokat stb. az autóban, vagy a vonatállomások csomagmegőrzőjében.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Chris Rea

 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 harlem gospel choir     lendvai lilla    gary moore    rockpart    gurszky péter ádám    japanese voyeurs    sunset    sziget 2012    tosca    hrutka róbert    dilis szerelem    peta    downset    zac efron    church of misery    eejit midget    jared leto    eradication    kihajolni veszélyes    all that remains    in vain    yngwie malmsteen    árvíz    korpiklaani    michael amott  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!