hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2009. június 16. kedd   13:26
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Horgászat Orfűn – Alterfeszt a tóparton
2009. június 18-20. Panoráma Camping - Orfű

  Tizenhárom kilométerre Pécstől és száznyolcvanöt kilométerre Budapesttől, július 18-án indul és három napon át tart Magyarország legbarátságosabb fesztiválja, a Fishing on Orfű Alterfeszt.
  
  Háromszáz forintos sör, nyolcvan fellpő a három nap alatt a hat színpadon, közös horgászat, nagy kirándulások, bio-karaoke és bio-chill-out és egy szörnyvadászat Baranya megye festői kis falujában, Orfűn immár másodszor várja a fesztiválozókat a Fishing on Orfű Altrfeszt.
  
  Orfű község egy kis gyöngyszem, és a környék is számos lehetőséget nyújt az aktív pihenésre. Az üdülővendégek szórakozását, kikapcsolódását és pihenését szabadvízi és kiépített strandok, sportpályák, lovardák, illetve a tavakon horgászati, kajakozási, vitorlázási és csónakázási lehetőség szolgálja. Látványosság a Kemencés Udvar és Tájház, mely kivételes néprajzi gyűjteménnyel rendelkezik, az Orfűi Malommúzeum és a Vízfő Forrás a tanösvénnyel. Lehetőség nyílik a Mecsek egyedülálló barlangrendszerében való kalandtúrázásra. Otthon érezhetik magukat a vadászat és a kirándulás szerelmesei is. 10 km-es körzetben termálvizes fürdési lehetőség található Magyarhertelenden és Sikondán. Abaligeten cseppkőbarlang és Denevérmúzeum látogatható.
  Ezt az idillt egészíti ki a fesztivál kiváló zenekarokkal a tizenhat hektáron elterülő rendezvényen, amin több mint 20 ember megfesztett munkájával épül fel majd a fesztivál. Hét vendéglátó egység biztosítja majd a éhes és szomjas vendégeknek az ellátást, olcsó sörrel, 4-600 forintos egytálételekkel. A békés fesztiválozókat kb. 60 biztonsági ember és féltucatnyi egészségügyis vigyázza ha kell, de inkább nem, hisz egy ilyen barátságos helyen mi rossz is történhetne az emberrel.
  
  Az mr2 Petőfi Nagyszínpadon a hazai élvonal adja egymásnak a mikrofont Péterfy Boritól a Kiscsillagig, a Heaven Street Seventől a Kistehén Tánczenekarig és fellép majd a műfaj két zászlóshajója, a Kispál és a Borz valamint a Quimby zenekar is. De itt lép színpadra a Psycho Mutants From The Planet Billy-ből Psycho Mutants-ra egyszerűsített nevű pécsi illetőségű zenekar is.
  
  A PEN nagyszínpadon mely váltva játszik a másik nagyszínpaddal, hogy semmiről sem maradjon le a nagyérdemű tizennyolc zenekar lép fel a három nap alatt, így a NemJuci, a Kaukázus, a Kutya Vacsorája, a Vad Fruttik és itt köszönthetjük a külföldi vendégeket is: Washington Dead Cats Franciaországból, Titty Twisters Orchestra Olaszországból és az Eat More Plastic Németországból.
  
  A BOMBA színpad is komoly felhozatalt ígér: Amber Smiths, BELGA, Erik Sumo, Zagar csak néhány név a felhozatalból.
  
  Új helyszín az Alexandra Kultúrszínpad, ahol Budapest Bár, Zuboly és Csík zenekar feat. Lovasi produkciók ejtik ámulatba a hallgatóságot. A fellépő zenekarokon túl ez a helyszín ad teret a Fishing On Orfű két új fejlesztésének: az élő zenészekkel kísért bio-karaoke-nak illetve a bárzongorista zenei aláfestésével kísért bio-chill-out-nak.
  
  A JAGER Bár műfaji sokszínűségébe ugyanúgy belefér majd a filmvetítés, a karaoke, de lesz itt beat-boksz show és nem utolsó sorban a hazai stand-up komédiások nagyágyúi, Badár Sándor, Kőhalmi Zoltán, Hadházi László és sokan mások. Hajnalig pedig Dj Paplan szórakoztatja a bulizókat.
  
  És a sorban az utolsó a Tehetségkutató Színpad. 35 percet kell játszani majd a zenekaroknak, s mind három nap győztese fellép majd a következő FOO fesztiválon, valamint az összesített győztes egy kislemez elkészítését nyeri, Lovasi András stúdiójában. Jelentkezési lap az FOO weboldalon.
  
  S mindezeken túl a közösségi élmények garmadát ígéri a Fishing On Orfű Alterfeszt a közös pecázástól a kirándulásokon át a szörnyvadászatig.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 lock up    mastodon    threat signal    crusted    bill clinton    sziget 2011    qss    geir westby    leonardo dicaprio    hellyeah    kalózok    dimebag darrell    queen    nanny mcphee    szabad európa rádió    the dictator    blur    metallica    whitesnake    checkpoint charlie    nullus sum    kick ass    bornholm    roger faxon    social network  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!