hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2009. február 3. kedd   15:42
nincsen hozzászólás

szerző: Toki
Gothica Farsang a Diesel Klubban!
2009. február 21. - Budapest, Diesel (volt E-klub)

  Napjaink egyik legizgalmasabb death glam/indusztriál rock csapata, a svéd Deathstars már sokadszorra látogat el hozzánk február végén, ezúttal ismét főzenekarként és egy friss, 11 nótát tartalmazó lemez, a január 30-án megjelenő Night Electric Night anyagát hozzák majd el a hazai rajongóknak. Fellép még a hazánkat már szintén több alkalommal megjárt és nemzetközi szinten is egyre növekvő népszerűségnek örvendő Sonic Syndicate is. A hazai színteret a Nevergeen, a Gyöngyvér, az October, az Ideas, a Decadence és a Dharma képviseli.
  

  Február 21-én este 20:30-kor, amikor is a headliner Deathstars bemutatja majd a Diesel klub közönségének friss anyagát, a Night Electric Night-ot, nem maradnak majd ki a legnagyobb DS slágerek sem, melyek az abszolút közönségkedvenc kategóriába tartoznak.
  Bátran kijelenthetjük, hogy a modern metal egyik nemzetközi nagyágyúja, s egyben a világ legdekoratívabb női bőgősével rendelkező csapata a Sonic Syndicate, elég csak a legutóbbi hazai koncertjükre és annak hangulatára gondolni. Új anyaguk, a Love And Other Disasters tavaly ősszel jelent meg, így ezen az estén, 19:30-tól ők is lemezbemutatót tartanak majd a volt E-klub koncerttermében. Lehet, hogy folytatódik az, ami a Heidenfesten elkezdődött az Equilibrium fellépése közben? A fantasztikus hangulatnak köszönhetően újabb hölgyet láthat a közönség hiányos öltözékben zenélni a színpadon?
  
  A Gothica Farsang első fellépője a február elején az eddig legkomolyabban felépített anyagával és első nagylemezével jelentkező Dharma lesz. A magát orientális dark metal csapat-ként aposztrofáló zenekar délután fél ötkor nyitja a programot.
  Fél hatkor lép színpadra a hazai metal szcéna első számú gótikus metal csapata, az Ideas. A december elején dupla cd formájában megjelent Főnix/Phoenix című anyag 11 dal angol és magyar nyelvű változatát, valamit a mindenki által jól ismert Hazám, Hazám feldolgozását tartalmazó lemez dalaiból válogatnak majd.
  A modern gothic-pop metal képviselője és egyben a love metalos H.I.M legnagyobb hazai követője a dunaújvárosi Gyöngyvér, kiknek tavaly jelent meg legutóbbi lemeze Világok Világa címmel, melyet nagyszabású koncert keretein belül, látványos showelemekkel tarkítva mutattak be az Avalon clubban, többek között a Dharma társaságában. A Dieselben 18:30-kor kezdik programjukat.
  
  A két nemzetközi fellépő után, 22:30-tól a gótikus-doom metal legenda, a Nevergreen lép majd fel, őket 24:00-tól az Árnyak utódzenekaraként ismertté vált és februárban friss lemezzel jelentkező October követi. Az estét a tavasszal szintén új anyagot megjelentető Decadence zárja majd, ők fél egykor foglalják el a színpadot.
  A nyolc fellépő közül hat csapat számára ez lesz az első, a friss lemezéhez kapcsolódó nagyszabású budapesti (a nemzetközi csapatok esetében az első hazai) fellépés, illetve a Nevergreen és az October is készül új dalokkal. Tehát hatszoros lemezbemutatóra és dupla lemezelőzetes koncertre számíthatunk majd, ahová a korai és pontos kezdésre való tekintettel érdemes időben érkezni és elfoglalni a legjobb helyeket a felújított Diesel klubban.
  Természetesen egész este hatalmas gótikus stand vár majd mindenkit és további meglepetésekkel is készülünk a bulihoz kapcsolódóan.
  
  Jegyek elővételben kaphatók: a rendezvény helyszínén, illetve a következő boltokban: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Viking, Shark, Rock-Ness (Debrecen), valamint a Ticketportal és a Ticket Express hálózatában és országszerte az összes lottózóban.
  Kedvezmény: aki a februári HammerWorld magazinban megjelenő kupont kivágja és vásárláskor átadja a következő rock/metal boltokban: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Viking, Shark, 500 Ft kedvezményt kap a jegy árából!
  A kedvezmény kizárólag a fenti boltokra vonatkozik és nem érinti az online illetve a lottózókban történő jegyvásárlást.
  
  Kapu: 16:00
  Belépő: 4900 Ft / HammerWorld kuponnal 4400 Ft



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Deathstars myspace

Sonic Syndicate myspace

 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 jared leto    foster the people    night is the new day    antropofagus    stolen beat    fueled by fire    benedict cumberbatch    sunday fury    dark tranquillity    decaying incest    solution    soderbergh    pi élete    favreau    black spiders    ÖrdÖg    danny devito    szerelmek    való világ    hypnos    charlie    all that remains    che sudaka    gutenberg halott    enslaved  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!